در پی انتقادات شدیدی که نسبت به خودرو ال ۹۰ به دلیل ظاهر نازیبای آن وجود داشت، سایپا اقدام به ایجاد تغییراتی در این خودرو کرد که نهایتا در سال ۱۳۹۱ نسخه به روز شده یا به قول خودشان فیس لیفتی از آن را تحت عنوان رنو پارس تندر روانه بازار کرد. طی این تغییرات فقط نمای عقبی این خودرو تغییر کرد و در حال حاضر اختلاف قیمت چند میلیونی و غیرمنطقی آن با تندر معمولی در حالی است که پارس تندر از نظر فنی و سطح امکانات رفاهی تفاوتی با تندر ۹۰ ندارد. در این مقاله به بررسی ویژگی های این سدان می پردازیم، همچنین اگر به دنبال مقایسه و برتری ها و یا تفاوت تندر ۹۰ با پارس تندر هستید این مطلب می تواند برای شما مفید باشد؛ در ادامه با دنیای آپشن همراه باشید.

بدنه و مشخصات ظاهری رنو پارس تندر

 

همانطور که گفته شد عمده تفاوت پارس تندر با ال ۹۰ قدیم، تغییراتی در نمای عقب خودرو شامل چراغ های عقب، درب صندوق خودرو و چند تغییر جزئی دیگر است. طراحی این خودرو ساده است و این نکته ای است که باعث جلب نظر بعضی و البته عدم پسند برخی دیگر می شود. رینگ های آلومینیومی ۱۵ اینچی استفاده شده سایز متناسبی با ابعاد بدنه دارند و نمای کلی خودرو را نیز بهتر کرده است.

طراحی داخلی و کابین رنو پارس تندر

 

به داخل کابین رنو تندر ۹۰ که پا می گذاریم، همه چیز بیش از حد ساده و یکنواخت است. کیفیت متریال طبق معمول پایین بوده و کاربرد پلاستیک خشک نامرغوب در سراسر کابین دیده می شود. البته تجربه نشان می دهد این ماشین پس طی کیلومترها کمتر احتمال دارد که به صدا بیوفتد که این نکته، کیفیت قابل قبول مونتاژ آن را می رساند. از نظر ارگونومی داخل کابین و صندلی ها در سطح متوسطی قرار می گیرد که می تواند نیاز یک خانواده ایرانی را برآورده سازد‌.

مشخصات فنی و پیشرانه ی رنو پارس تندر

 

اگر با تندر ۹۰ فول آشنایی داشته باشید خواهید فهمید که در پارس تندر جدید از دید فنی و تجهیزات داخلی خودرو تفاوتی حاصل نشده؛ در واقع پارس تندر با تندر۹۰ تیپ E2 غیر از شکل و شمایل، تفاوت دیگری ندارد. همان موتور ۱٫۶ لیتری (حجم دقیق ۱۵۹۸ سی سی) با قابلیت تولید ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۴۸ نیوتن متر گشتاور، با نام و مدل KM4 در زیر کاپوت این ایرانی قرار داشته و این قدرت به وسیله جعبه دنده ۵ سرعته ی دستی با کلاچ هیدرولیکی به چرخ های جلو انتقال پیدا می کند. مصرف سوخت بهینه، استهلاک پایین و قوای محرکه ی آن امیدوارکننده است.

از دیگر تفاوت هایی که می توان برشمرد این است که پارس تندر در بخش کیفیت عملکرد بهتری در مقایسه با تندر ۹۰ دارد، چراکه بر اساس گزارش سازمان بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، موفق به کسب ۴ ستاره کیفی شده در حالی که تندر ۹۰ تنها ۳ ستاره کیفی کسب کرده است. یکی از دلایل این اتفاق را نظارت مستقیم شرکت رنو بر خط تولید پارس خودرو عنوان کرده اند.

آپشن ها و امکانات رفاهی رنو پارس تندر

از نظر آپشن این سدان همانند برادر خود ماشینی ساده می باشد که طبعا امکانات چندان زیادی در آن مشاهده نمی گردد. از جمله امکانات موجود می توان به ۲ عدد کیسه ی هوا برای راننده و سرنشین جلو، ترمز ضد قفل ABS (جلو ديسكی و عقب کاسه ای) و سیستم تهویه مطبوع دستی اشاره کرد. گفته شده که سایپایی ها سیستم ضبط مولتی پلکس را به عنوان آپشن جدید و با قیمتی بالاتر به پارس تندر اضافه کرده اند.

 

خرید مانیتور پژو پارس

نصب مانیتورفابریک آریو در اصفهان

نصب مانیتور پژوپارس در اصفهان

خرید مانیتور ال ۹۰

نصب مانیتورفابریک ساندرودر اصفهان

خرید کروز کنترل نوتاش در اصفهان

منبع: دنیای آپشن


آپشن خودرو | دنیای آپشن تندر ,پارس ,خودرو ,۹۰ ,رنو ,آپشن ,پارس تندر ,تندر ۹۰ ,رنو پارس ,با تندر ,این خودرومنبع

معرفی خودروی تندر۹۰(L90)

معرفی خودرو ساندرو

معرفی خودرو پژو ۲۰۰۸

نصب دوربین دنده عقب دنا

خرید و نصب مانیتور آریو

نصب مانیتور L90 و ساندرو

معرفی خودروی پژو پارس و آپشن های ضروری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

ارزان کده لونه ورزشی دستگاه شهربازی مانیک حرم شاه - بانک جامع اشعار مذهبی روضه و مرثیه 5qW6k677 اعصاب خورد خرید و فروش لوازم یدکی گریدر کوماتسو sogol77 هرآنچه که درباره سئو باید بدانید